emin

Máy đo độ ngọt ATAGO PR-201α (0.0 … 60.0% Brix)

  • Cam kết chất lượng
  • Bảo hành chính hãng
  • Giao hàng tận nơi
  • Đơn giản hóa giao dịch

Máy đo độ ngọt ATAGO PR-201α có các thông số kỹ thuật sau:

Model: PR-201α

Hãng sản xuất: ATAGO - Nhật

Model PR-201α Cat.No. 3452
Measurement Range Brix 0.0 to 60.0% Minimum indication Brix 0.1%
Measurement Accuracy Brix ±0.1% Measurement temperature 10 to 40°C (Automatic Temperature Compensation )
Ambient Temperature 10 to 40°C Power Supply 006P dry battery (9V)
International Protection class
IP64 Dust-tight and Protected against splashing water. Dimensions & Weight 17×9×4cm, 300g
(Main Unit only)
Optional 10% Sucrose Solution (±0.03%) : RE-110010
20% Sucrose Solution (±0.03%) : RE-110020
30% Sucrose Solution (±0.03%) : RE-110030
40% Sucrose Solution (±0.04%) : RE-110040
50% Sucrose Solution (±0.05%) : RE-110050
60% Sucrose Solution (±0.05%) : RE-110060
* Calibration Certificate : Contact an ATAGO representative for details.

Đăng ký nhận bản tin - cơ hội nhận khuyến mãi